adidas online shop | feedback_ nl

Jouw feedback

Laat ons weten hoe jouw winkelervaring was. Wat kunnen we verbeteren? Waar ben je tevreden over?

Vul dit tekstveld in

Bedankt. Jouw feedback is verzonden.

Je feedback kon niet verzonden worden. Gebruik een van de formulieren om je feedback in te vullen.


BestellenOnline bestellen is heel gemakkelijk. Heb je toch nog vragen? We hopen dat je hier de antwoorden kunt vinden.


Een bestelling plaatsen

Je kunt je adidas artikelen alleen bij ons bestellen door de bestelfunctie op adidasspecialtysports.nl te gebruiken. Klik hier meer voor uitleg.

Nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, kun je de gegevens van je meest recente bestelling nalezen in de e-mail die je ter bevestiging van ons ontvangt. Als je je informatie hebt bewaard en een account hebt geopend op adidasspecialtysports.nl, kun je alle bestellingen bekijken die je via dat account hebt gedaan.

Je krijgt toegang tot je bestelhistorie door op mijn Account te klikken en je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Klik hier voor instructies over het registreren van een account.


Je bestelling annuleren

Helaas kun je vanwege logistieke redenen je bestelling niet annuleren, zelfs niet als deze nog niet is verzonden. Je bestelling wordt namelijk direct verwerkt.

Maak je geen zorgen: je kunt je bestelling weigeren of de artikelen die je niet wilt, terugsturen volgens ons retourbeleid.


Kortingscodes

Als je een bestelling met een kortingscode retourneert, wordt de waarde van de code niet terugbetaald. Kortingscodes zijn alleen geldig binnen het tijdsbestek dat werd aangegeven bij de uitgave van de code.


**Gratis als je met een vaste telefoon belt.