WE VERHUIZEN 1 JUNI NAAR ADIDAS.NL - MEER INFORMATIE WE VERHUIZEN OP 01/06/17 NAAR ADIDAS.NL
  • Je kunt hier t/m juni shoppen zoals je dat gewend bent Je kunt hier nog steeds t/m juni shoppen
  • Maak je geen zorgen - je kunt je artikelen gewoon nog retouren na de verhuizing Maak je geen zorgen - je kunt je artikelen nog steeds op de gewoonlijke manier retouren
  • De klantenservice zal hier na 1 juni ook nog steeds voor je zijn De klantenservice zal hier na 1 juni ook nog steeds voor je zijn
  • Laatste kans om deze sporten te shoppen voordat er een time-out wordt ingelast Laatste kans om te shoppen voor sporten als badminton, worstelen & cricket voordat er een time-out wordt ingelast
  • MEER INFORMATIE
X
adidas online shop | feedback_ nl

Jouw feedback

Laat ons weten hoe jouw winkelervaring was. Wat kunnen we verbeteren? Waar ben je tevreden over?

Vul dit tekstveld in

Bedankt. Jouw feedback is verzonden.

Je feedback kon niet verzonden worden. Gebruik een van de formulieren om je feedback in te vullen.


Retourneren



Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop krijg je via onze Tevredenheidsgarantie je geld terug. Volg gewoon de instructies die in dit onderdeel worden beschreven.
 

Onze garantie aan jou


Onze Tevredenheidsgarantie is onvoorwaardelijk. Als je vindt dat de adidas-artikelen die je via onze website hebt gekocht niet aan je eisen voldoen (bij normaal gebruik), dan kun je je bestelling retourneren en krijg je je geld terug.

Omdat we graag willen dat je 100% tevreden bent, kun je je aankoop van adidasspecialtysports.nl binnen 30 dagen retourneren. Volg de instructies op je pakbon. Alle retouren moeten worden verzonden met het retour-etiket van de bezorger of via een andere verzendwijze die kan worden gevolgd. We nemen geen verantwoordelijkheid voor verzendingen die verkeerd zijn geadresseerd of die zijn kwijtgeraakt.
 

Retourbeleid


Je kunt je adidas-aankoop binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Als het retourpakket buiten deze periode valt, of als het artikel gedragen of beschadigd is of niet in de originele verpakking zit, kan adidas de geretourneerde artikelen niet accepteren en je geld niet teruggeven. Kleding kan alleen worden geretourneerd als het originele label/prijskaartje niet is verwijderd.

Voor vragen over artikelen die je in een van onze winkels hebt gekocht, neem je contact op met de desbetreffende winkel. Het telefoonnummer staat op je kassabon.
 

Ruilbeleid


Bij adidasspecialtysports.nl kun je geen artikelen ruilen. Als je een artikel wilt ruilen, moet je eerst je aankoop retourneren, waarna je je geld terugkrijgt. Daarna kun je een nieuwe bestelling plaatsen. Je krijgt alleen geld terug voor geretourneerde artikelen die voldoen aan ons retourbeleid.
 

Beschadigde of defecte artikelen


Kwaliteit staat bij adidas voorop. We testen al onze artikelen zeer grondig en in realistische omstandigheden om er zeker van te zijn dat ze volledig geschikt zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn ontworpen. Het komt maar zelden voor dat onze artikelen beschadigd of defect zijn.

Geretourneerde artikelen worden onderzocht door de Quality Assurance Afdeling van adidas. Je krijgt je geld terug als de schade het gevolg is van een productiefout of van een afwijking van de productiespecificaties. We betalen altijd het volledige bedrag terug voor defecte artikelen.

Als het probleem niet is veroorzaakt door de kwaliteit van het materiaal of het productieproces, dan wordt het oorspronkelijke artikel naar je teruggestuurd. De volgende artikelen nemen we niet terug:

• Artikelen die bij een andere site of winkel dan adidasspecialtysports.nl zijn gekocht
• Artikelen die zijn beschadigd door verkeerd gebruik of nalatigheid (blootstelling aan chemicaliën, bijtende stoffen, open vuur, hoge temperaturen, scherpe objecten, etc.)
• Artikelen die zijn beschadigd door misbruik of activiteiten waar ze niet voor bedoeld zijn

Denk eraan dat de verwachte levensduur van elk adidas-artikel afhangt van de persoon die het gebruikt, de omstandigheden waarin het wordt gebruikt, en de karakteristieke gebruiksgewoonten van de gebruiker. adidas-artikelen die beschadigd raken door normale slijtage of die de verwachte levensduur hebben overschreden, worden niet vervangen.

Onze specialty sports klantenservice staat van maandag tot vrijdag tussen Ma-Vr 9:00-21:00 uur; Za 10:00-18:00 uur voor je klaar.
Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen of opmerkingen hebt. Bel ons op 0800 - 0250028 0800 - 0250028(gratis)** of stuur ons een e-mail.
 

Retourinstructies


Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Om een artikel of de hele bestelling te retourneren, volg je de onderstaande instructies:

1. Stop het artikel terug in de originele verpakking, inclusief alle labels en hangtags.

2. Gebruik het gefrankeerde retourlabel om het pakket te adresseren.

3. Vul het retourformulier volledig in, inclusief de reden van terugsturen, en stuur het mee met het pakket.

4. Breng je pakket naar het dichtsbijzijnde UPS Service Punt (gratis).
Bekijk hier meer informatie over de pakket-ophaalservice.

Houd de volgende informatie bij de hand:

Je klantnummer
Je bestelnummer
Je ophaaladres
Je telefoonnummer
De gewenste ophaaldatum

Als je je retourdocumenten bent kwijtgeraakt, neem dan contact op met de specialty sports klantenservice op telefoonnummer 0800 - 0250028 0800 - 0250028(gratis)** zodat we je nieuwe kunnen sturen.
 

Geld terug


We hebben geen controle over hoelang je retourpakket onderweg is, maar zodra we je pakket hebben ontvangen, verwerken we het zo snel mogelijk. Houd er daarom rekening mee dat het minstens 14 dagen duurt voordat we je retour hebben ontvangen en verwerkt. adidas betaalt 7 dagen na het verwerken van je retour je geld terug, maar je bank of creditcardorganisatie kan meer tijd nodig hebben om de transactie te verwerken, waardoor het langer kan duren voordat het geld op je rekening staat. We laten je via e-mail weten wanneer we je geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen en verwerkt. We betalen het totale bedrag van het artikel of de artikelen terug. Het bedrag wordt terugbetaald via dezelfde betaalwijze als waarmee je de oorspronkelijke bestelling hebt betaald.

**Gratis als je met een vaste telefoon belt.