WE VERHUIZEN 1 JUNI NAAR ADIDAS.NL - MEER INFORMATIE WE VERHUIZEN OP 01/06/17 NAAR ADIDAS.NL
 • Je kunt hier t/m juni shoppen zoals je dat gewend bent Je kunt hier nog steeds t/m juni shoppen
 • Maak je geen zorgen - je kunt je artikelen gewoon nog retouren na de verhuizing Maak je geen zorgen - je kunt je artikelen nog steeds op de gewoonlijke manier retouren
 • De klantenservice zal hier na 1 juni ook nog steeds voor je zijn De klantenservice zal hier na 1 juni ook nog steeds voor je zijn
 • Laatste kans om deze sporten te shoppen voordat er een time-out wordt ingelast Laatste kans om te shoppen voor sporten als badminton, worstelen & cricket voordat er een time-out wordt ingelast
 • MEER INFORMATIE
X
adidas online shop | feedback_ nl

Jouw feedback

Laat ons weten hoe jouw winkelervaring was. Wat kunnen we verbeteren? Waar ben je tevreden over?

Vul dit tekstveld in

Bedankt. Jouw feedback is verzonden.

Je feedback kon niet verzonden worden. Gebruik een van de formulieren om je feedback in te vullen.


Onze site gebruiken

 

Bestellen


Je zult bij het afrekenen merken dat het heel eenvoudig is om je bestelling af te ronden. Als je je e-mailadres al hebt aangemeld bij adidas, of als je eerder een account hebt aangemaakt in onze shop, kun je inloggen met je e-mailadres. Verder kun je afrekenen als gast of een account aanmaken na het afrekenen. Met een account heb je toegang tot handige functies zoals het adresboek en je persoonlijke bestelhistorie.

Bij het afrekenen wordt tijdens de eerste twee stappen gevraagd naar je bezorgadres en factuuradres. Als je factuuradres hetzelfde is als je bezorgadres, kruis je simpelweg het vakje aan en het factuuradres wordt automatisch ingevuld. Als je al eens eerder hebt afgerekend en je hebt toen een adres opgeslagen, kun je dit adres ook selecteren in het adresboek.

Nu volgt de informatie over het besteloverzicht en de betaling. Je kunt kiezen om te betalen met:

 • Creditcard
  • - Visa
  • - Master
  • - Amex
 • PayPal
 • PayPal Express
 • iDeal


Controleer alle informatie op deze pagina zorgvuldig, want hierna kun je geen wijzigingen meer aanbrengen. Het geld wordt pas van je kaart afgeschreven als je je bestelling bevestigt op de volgende pagina.

Nadat je op ‘Bevestigen & Met creditcard betalen’ hebt geklikt, je creditcardgegevens hebt ingevuld op de volgende pagina en op ‘Betalen’ hebt geklikt, wordt je bestelling verwerkt en naar het magazijn verstuurd. Om te garanderen dat je gegevens veilig zijn, slaat adidas je creditcard- en bankgegevens niet op.

Zodra je bestelling is geplaatst, kom je op een pagina met je adidas bestelbevestiging. Je bestelling wordt verwerkt en doorgestuurd naar het magazijn. Vanaf nu kun je je bestelling in je account bijhouden, mits je jezelf als klant registreert door een wachtwoord op te geven.

Klik hier voor meer informatie over:

Bestellen
Bestelling volgen
Verzenden
Retourneren
 

Mijn Account


Het profiel is de centrale plek waar je toegang hebt tot al je gegevens. Je kunt hier ook een adresboek bijhouden en je bestelhistorie bekijken.
 

Persoonlijke gegevens


Op deze pagina kun je je e-mailadres en wachtwoord wijzigen. De informatie die je hier invult, wordt gebruikt in combinatie met de informatie die je op de nieuwsbriefpagina hebt ingevoerd, zodat we je gepersonaliseerde mail kunnen sturen over je favoriete sporten, atleten en teams, en over nieuwe artikelen. Deze informatie ontvang je uiteraard alleen als je je hiervoor hebt aangemeld.
 

Adresboek


In het adresboek kun je een lijst van adressen bijhouden die je vervolgens kunt gebruiken om sneller en eenvoudiger af te rekenen. Als je een adres selecteert als je thuisadres, wordt dit adres de eerstvolgende keer dat je bestelt standaard geselecteerd. Bij het afrekenen kun je ook aangeven dat een adres voor toekomstig gebruik in het adresboek opgeslagen moet worden.
 

Bestelhistorie


Hier kun je alle adidas bestellingen bekijken die je in het verleden hebt geplaatst, en je kunt er recente bestellingen volgen. Lees het helponderwerp Je bestelling volgen voor een overzicht van de verschillende statussen.
 

Zoeken


Je kunt onze zoekmachine voor het zoeken naar artikelen boven aan elke pagina vinden.

Hou er rekening mee dat de zoekfunctie alleen gebruikt kan worden om artikelen te vinden.